maandag 20 september 2010

Orthopeed

 
Hier gaat het nog moeizaam.
Donderdag bij de Orthopeed (volgens mij in opleiding, een hele koude tante) geweest. Wat bewegingen gedaan en verhaal aangehoord.
Ze wilde dat er nog rontgenfotos van het bekken gemaakt werd en een heupfoto waarbij Ludo op het bed zou moeten liggen, maar dat ging niet. Bekkenfotos zijn wel gemaakt.

Ze wilde ook dat een neuroloog mee keek, hoewel ze daar niet veel van verwachtte. Aanstaande donderdag is de afspraak bij de Neuroloog in Overvecht.

Over 1,5 week weer terug naar de orthopeed; dan heeft ze de conclusie van de Neuroloog en de fotos.

Ludo's conclusie was “er is niet iets ergs aan de hand”; grote opluchting bij hem. "Het is in ieder geval geen kanker”. Ik zie dat nog niet uitgesloten, maar laat het maar even zo.

Omdat er volgens hem niets ergs aan de hand is, had hij het idee om iedere dag even te bewegen.
Donderdag moest Ludo stuk lopen bij het ziekenhuis, dat ging wel moeizaam maar voelde wel prettig, zaterdag samen even naar Charlotte Hoeve geweest en daar heeft hij ook een stukje gelopen en zondag samen naar het graf van Michele geweest om de bloemen te verversen. Die wandelingetjes waren iets te veel van het goede, want gisteren was het weer veel slechter en kon hij niet zonder hulp zijn bed uit komen. Gisteren dus heel rustig aan gedaan.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten